ПАМ’ЯТАЙМО ПРО КРУТИ

29 січня 2023 року в Україні відзначали105-річницю бою під Крутами, котрий для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

До цієї дати у Вищому професійному училищі N 71відбувся захід «Пам’ятаємо про Крути!», який провели класні керівники Бенько С.М ( група N 35) та Загорняк О.М. ( група N 26) на якому здобувачі освіти переглянули документальні відео «День в історії», «Найзагадковіший бій під Крутами».

Після цього взяли участь в активному його обговоренні. Головна тема дискусії полягала в спростуванні міфів про бій під Крутами, оскільки цю історію радянська влада часто нівелювала.

Найкращим способом вшанування пам’ять Героїв Крут— це вивчення історії, розуміння правди та відсторонення від пропаганди росії. Адже роки минають, а ворог залишається той самий.

Та ми – сильна нація! 🇺🇦Обов’язково вистоїмо і переможемо!

День знань

2 вересня у Вищому професійному училищі № 71 м. Кам’янка-Бузька відбувся урочистий захід до Дня знань та початку нового 2024/2025 навчального року для здобувачів освіти першого курсу! Особливу подяку висловлюємо нашим мужнім воїнам Збройних Сил України, які захищають нас і дають нам можливість жити, навчатися і вірити у світле майбутнє нашої країни Ми щиро раді […]

Для учнів та студентів українських навчальних закладів! Мета гранту Сприяти цифровізації освіти в Україні шляхом залучення студентів та учнів до розробки та впровадження інноваційних проєктів. Терміни та порядок проведення гранту Хто може брати участь Призи Переможець отримає стипендію у розмірі 20000 гривень. Теми для статей на вибір Вимоги до робіт Інформація та новини гранту на […]

x