День працівника освіти

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято освітян. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

У ВПУ-71 м. Кам’янка-Бузька також традиційно відбулись урочистості до Дня працівника освіти.

Директор Антоняк Галина Михайлівна звернулась до працівників з словами вітань та щирих побажань, кращим педагогам вручила грамоти та подякувала кожному працівнику закладу за їхню працю.

Здобувачі освіти у свою чергу передали слова вдячності своїм наставникам за підтримку та нові знання, які вони щодня їм дарують .

Це було не просто святкування, а справжній обмін позитивними емоціями.

Вітаємо всіх освітян. Нехай кожен день буде успішним, кожен вчинок – гідним, кожна ідея – відмінною, кожне слово – твердим, а кожна дія – впевненою.

3Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі заходи!!!

Мирного неба нам усім та якнайшвидшої Перемоги.💙💛

День знань

2 вересня у Вищому професійному училищі № 71 м. Кам’янка-Бузька відбувся урочистий захід до Дня знань та початку нового 2024/2025 навчального року для здобувачів освіти першого курсу! Особливу подяку висловлюємо нашим мужнім воїнам Збройних Сил України, які захищають нас і дають нам можливість жити, навчатися і вірити у світле майбутнє нашої країни Ми щиро раді […]

Для учнів та студентів українських навчальних закладів! Мета гранту Сприяти цифровізації освіти в Україні шляхом залучення студентів та учнів до розробки та впровадження інноваційних проєктів. Терміни та порядок проведення гранту Хто може брати участь Призи Переможець отримає стипендію у розмірі 20000 гривень. Теми для статей на вибір Вимоги до робіт Інформація та новини гранту на […]

x