ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Сьогодні у ВПУ 71 відбувся захід присвячений дню Збройних Сил України. Захід підготували викладач Швед Х.Р. та керівник гуртка Калник Р.Я. Вступне слово виголосив заступник директора Дідик І.Д., який донедавна захищав нашу державу від окупантів.

Саме 6 грудня 1991 року Верховна рада України прийняла закон «Про оборону України» та «Про Збройні Сили України». Тому саме ця дата увійшла в історію сучасної Української Держави, як День Збройних Сил України.

6 Грудня — це свято тисяч відважних воїнів, які захищають нашу державу, віддають свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.

Дякуємо Вам неймовірні! Слава ЗСУ!

Перемога за нами!

День знань

2 вересня у Вищому професійному училищі № 71 м. Кам’янка-Бузька відбувся урочистий захід до Дня знань та початку нового 2024/2025 навчального року для здобувачів освіти першого курсу! Особливу подяку висловлюємо нашим мужнім воїнам Збройних Сил України, які захищають нас і дають нам можливість жити, навчатися і вірити у світле майбутнє нашої країни Ми щиро раді […]

Для учнів та студентів українських навчальних закладів! Мета гранту Сприяти цифровізації освіти в Україні шляхом залучення студентів та учнів до розробки та впровадження інноваційних проєктів. Терміни та порядок проведення гранту Хто може брати участь Призи Переможець отримає стипендію у розмірі 20000 гривень. Теми для статей на вибір Вимоги до робіт Інформація та новини гранту на […]

x